FESTIVALCAMP

Midnattsrocken har egen festivalcamping i tilknytning til konsertområdet. Under festivalen er det et eget samfunn med tusenvis av campere og yrende folkeliv døgnet rundt. Festivalcampingen er en viktig del av festivalopplevelsen, hvor du kan sosialisere både med gamle og nye venner. På Midnattsrockens festivalcamping kan du bo i telt, campingvogn eller bobil. Campingen er svært populær, og har i flere år blitt utsolgt. Det lønner seg dermed å være tidlig ute med å bestille campingbillett som gir deg rett på plass.

fasiliteter

Festivalcampingen har toalettfasiliteter og drikkevann. I tillegg er det dusjmulighet hver dag, via en «dusjbuss» som frakter deg til dusjfasiliteter i Lakselv sentrum. På grunn av festivalens beliggenhet kan vi desverre ikke tilby tilgang til strøm.
Se plakater i campen for busstider til og fra dusjen.
 

ROLIG OMRÅDE

Festivalcampingen har en egen rolig del hvor vi henstiller alle til å følge normale stilletider (stille etter klokken 23.00).
 

CAMPINGBILLETT

Campingbillett kan kjøpes på Internett, eller ved ankomst festivalområdet. Salg på festivalområdet vil skje i billettkiosken i tilknytning festivalens hovedport. Vi anbefaler kjøp på internett for å unngå kø, og du kan gå i hurtigkøen i hovedporten. Prisen er den samme enten du ønsker å bo på festivalcampingen kun ett døgn eller under hele festivalen. Dersom du har kjøpt billett på internett, husk å ta denne med deg. Billetter refunderes ikke.
 

CAMPEN

Buss og store installasjoner må kjøpe to campplasser.

PARKERING

Det er ikke tillatt å campe/overnatte på parkeringsområdet.
 

INNSJEKK

Campen åpner for innsjekk onsdag  kl. 12.00 for de som har forhåndskjøpt festival- og campingpass. Det er ikke anledning å benytte området før den tid. Vi anbefaler at du kjøper campingpass på forhånd. Dette vil forenkle innpasseringen til campen og spare tid. For å bo på campingen må du også ha gyldig festivalpass.

 

BUSSTIDER

Det går buss fra sentrum til Brennelveset klokken 19.30, 20.00 og 20.30.
Det går buss fra Brennelvneset til sentrum klokken 02.30 og 03.00.
Pris: 50,- kroner per person per vei.
Betaling er enten kontant eller Vipps til 90879717.

 

REGLER

Det er noen leveregler på campingen som må følges. Dette slik at vi ivaretar hverandres sikkerhet og den gode opplevelsen.

  • Det er 18-års aldersgrense på festivalcampingen.

  • Du kan kun benytte deg av din plass. Det er ikke lov å campe på andres områder.

  • Plassering av vogner skal skje etter instrukser fra campingvakter for å ivareta brannsikkerhet.

  • Partytelt skal sikres med barduner slik at de ikke blir tatt av vinden, det vil bli gjennomført kontroll på dette for å ivareta sikkerheten til våre festivaldeltagere.

  • Det vil bli utdelt søppelsekker ved ankomst og det vil bli levert ut flere sekker under festivalen. Fulle sekker med søppel kastes i containere eller ved søppelstasjoner. Dette er med på å skape god trivsel og vi slipper å leve i en søppeldynge.

  • Kjøretøy skal parkeres på utsiden av campen etter at du har plassert campingvognen på plass. Det er ikke tillatt å parkere bilen på campingområdet.

Dette for å gi alle en trygg og god opplevelse

 
 
Sortering avfall 2019[1].png
Utested-plakat Finnmark-2019 (2).jpg