Stuck In North Press Image.jpg

Stuck In North

Stuck in North er et ungt kreativ kollektiv fra Alta som ikke lar sjangertilhørighet sette grenser for sitt musikalske uttrykk. Med en sømløs blanding av pop, indie og elektronika skaper bandet låter som både er gjenkjennelige og nytenkende for lytteren.

Nylig utga bandet sin selvproduserte EP, "A Collection of Antique Creations". En utgivelse fordelt på tre deler som består av ferdigstilte ideer og demoer fra de siste årene som inneholder aspekter fra pop, rock, hip hop og EDM, blandet med bandets unike preg. 

Med inspirasjon fra artister som M83, Justice, og 1975 har de siden starten av tenårene benyttet utallige timer i sitt studio med et mål om å nå ut til flere med musikken sin. Noe som igjen har ført til et helspekket liveshow hvor de har hentet inspirasjon fra dagens største artister innenfor rock og pop.

Stuck in North består av Markus Margido Sørnes (21), Simon Heitmann Olsen (18), Niklas Figenschau Johansen (18) og Jonathan Letzing. Sammen produserer og skriver de all musikk selv.

← TILBAKE TIL ARTISTER