Ammunition - Foto Svein Finneide-2.jpg

AMMUNiTION

Vi har fått med oss at veldig mange har ønsket seg Åge til Midnattsrocken, og vi har gleden av å stolt presentere vår favoritt-Åge! Han ser ut som kjærlighetsbarnet til Marilyn Manson og Anne Grete Preus, han høres ut som kjærlighetsbarnet til Freddie Mercury og Joan Jett, og han er usedvanlig sexy, og er definitivt Norges kuleste, råeste og beste rocker! Han tar med seg egen ammunisjon – sitt eget kjærlighetsbarn: Ammunition!

Ammunition kommer til Lakselv, og smeller til med både hårmetall, eksplosive låter, og fyrverkeriet Åge Sten Nilsen som frontfigur. Bandets navn er neppe tilfeldig! Dette kommer til å bli et av Midnattsrocken 2018s store rockehøydepunkt, så her er det bare å øve inn hårsveisen, headbanginga og luftgitargrepene. Dette er norsk showrock på sitt beste, med svært dyktige musikere og en vokalist med all power, karisma og glam som trengs for å gjøre et heftig kanonshow!

Ammunition ble startet i 2013 av Åge Sten Nilsen, og består også av fem andre medlemmer som tidligere har spilt i band som TNT og Wig Wam. De har siden 2014 spilt aller mest i utlandet men har siden Melodi Grand Prix-deltakelsen våren 2017 nå også blitt mer og mer oppdaget i Norge.
Åge Sten Nilsen er nok mest kjent som vokalist og frontfiguren Glam i bandet Wig Wam, men også som musicalsanger med roller i blant annet Chess og Queen-hyllesten «The Show Must Go On» og diverse deltakelser i ulike tv-programmer som for eksempel «Det store korslaget». Om du av en eller annen grunn ikke kjenner til musikeren Åge Sten Nilsen, anbefaler vi at du tar deg en liten tur på YouTube og sjekker noen av de nevnte band og prosjekter.

Vi garanterer en knallkonsert, og anbefaler alle å høre Ammunitions album «Shanghaied»!

 

Hjemmeside: http://www.agestennilsen.com (http://www.ammunition.no)
Facebook: www.facebook.com/ammunitionofficial
Instagram: www.instagram.com/agestennilsen/
Twitter: https://twitter.com/theAMMUNITION
YouTube: https://youtu.be/dAu2T2ex9uA

← TILBAKE TIL ARTISTER