59f302dbf42fff00015a0008_SMN Staysman og Lazz hires-2.JPG

Staysman & Lazz

Når musikkeliten vrir seg og ruller øynene så langt tilbake i hodet at de ikke ser klart på fjortendager, ler bookinggruppa høyt og nesten litt ondskapsfullt, for bookinggruppa vet nemlig at folket har talt og folket har blitt hørt. Så får bare eliten heller ta seg en bolle mens de klekker ut en plan for hvordan de skal vise at de stiller opp på konsertene til de artistene som hører til i de sjangrene som svarer til eliteforventningene.
Så kan jo vi andre fyre opp våre blodtrimma traktorer og gnafse i oss en godt stekt pizza, for Staysman & Lazz legger turen tilbake til Finnmark og til Midnattsrocken 2018. Da de sist var her, var de helt over seg av begeistring, og beskrev Midnattsrocken som det beste Finnmark har å by på, og sa at «det her knuser VG-lista!». Vi vet at både Staysman og Lazz hadde det utrolig fett på rocken, og
de var derfor ikke så veldig vanskelige å overtale da vi spurte om de ville komme tilbake og gjenta suksessen fra 2015. For det var på alle måter en suksesskonsert der både artister, publikum og frivillige hadde det utrolig gøy!
Duoen Staysman & Lazz består av Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen, og de ble først kjent etter å ha vunnet Se & Hør-konkurransen Sommerstjerner i 2010, med låta «Uten sko». De har siden da stått bak en uforskammet rekke hits, spilt utsolgte konserter over hele landet, deltatt i Melodi Grand Prix og blitt stemplet som Norges største festgarantister.
Når de i 2018 gjester Midnattsrocken, har de med seg et helt lazz med låter som har kommet ut siden sist, og av disse er det kanskje verdt å nevne «En godt stekt pizza» som var duoens MGP-bidrag, «Se så glad nissen er», «En siste gang», «Alle gutta», «20 kilo ekstra», «Tårnet til Carlsen» og «Min skyld».
Både Staysman og Lazz har kommet et godt stykke lengre i karrieren siden 2015, men folket har definitivt ikke glemt låter som «Ah, ah, ah», «Brun og blid», «Lærerinna», «Kaptein Morgan», «Jenta mi», «Uten sko» eller deres egen partyversjon av Trond Viggo Torgersens «Livet er for kjipt».
I 2017 var det ikke få anlegg i campen som kjørte låter av Staysman og Lazz jævlig høyt på repeat. Faktisk så høyt at det hørtes helt inn i de indre gemakker av bookingvesenets hemmelige tilholdssted, og det ble notert at dette er musikk som gir festfølelse og festivalstemning. Og - siden det er noe av det Midnattsrockens mest trofaste festivalgjengere legger aller mest vekt på, legger vi vekt på å gi tilbake nøyaktig det det spørres etter!
Så derfor – dra ræva inn fra campen, og delta på rockens aller kuleste fest!
 
Facebook: www.facebook.com/staysmanlazz
Instagram: www.instagram.com/staysman www.instagram.com/lazzmusic
Twitter: twitter.com/staysmanlazz
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCiMJNU4m6XpShkhbdhBmiA

 

← TILBAKE TIL ARTISTER