Hans Petter.jpg

TRANG FØDSEL

Åh, vi kjenner at vi digger, digger, digger at Trang Fødsel er klare for Midnattsrocken!
De kommer hit for å få oss alle til å tenke at «Livet det er helt ålreit», og det er det! Særlig når man rocker løs under åpen himmel, foran scenen med velkjente låter som absolutt alle kan tekstene til!
Trang Fødsel slo igjennom med et brak i 1997 med albumet «Hybel» som ga dem og storhitene «Kursiv», «Hippie» og «Livet det er helt ålreit», men også låter som «James Bond» og «Midt i trynet» fikk mye oppmerksomhet og radiospillinger.
De neste to årene fulgte albumene «Feber» og «Damp» i kjølvannet av «Hybel» i henholdsvis 1998 og 1999. Fra «Feber» kom hitene «Drømmedame» og «Manisk», og fra «Damp» er nok «L.I.G.G U.N.N.A» den aller mest kjente og spilte låten, men også «Hele veien hjem» ble sluppet som singel og fikk en hel del radiorotasjon.
Her er et band som kommer til å skape utrolig god stemning med sine morsomme, lette, lystige og allsangvennlige låter! Bare du sørg for å møte opp med god stemning og  alle de kule refrengene memorisert, så skal vi sørge for å presentere deg selveste Trang Fødsel i storform!

 

Hjemmeside: www.trangfodsel.no
Facebook: www.facebook.com/trangfodsel
YouTube: ingen offisiell kanal

← TILBAKE TIL ARTISTER