Vidar Villa - Presse01_preview.jpeg

VIDAR VILLA

Hvem fikk vel ikke med seg låta «One Night Stand» sommeren 2017? Jepp, det var Vidar Villa det. «One Night Stand» var i 8 uker den nest mest spilte norske låten på både VG-lista og Spoitify.
Han fikk sitt gjennombrudd som artist nettopp i år, i 2017, med 20 millioner streams på 8 måneder uten hjelp fra hverken radiokanaler eller medieoppslag, på grunn av sine folkelige og humoristiske tekster med fengende melodier og catchy hooks. Hører man etter vil man også oppdage både ironien, sarkasmen og samfunnskritikken i tekstene hans, selv om partyfaktoren nok er det som kommer til å skape liv og trøkk på Brennelvneset.
Vidar Villa er 28 år, kommer fra Lillestrøm og passer perfekt på Midnattsrocken og med sin partymusikk! Dette kommer til å bli allsang og skåling, og vi vedder faktisk på at dette er musikk som kommer til å dundre fra ganske mange anlegg i campen. Han turnerer nå landet rundt til fulle hus med bandet sitt, har platekontrakt og er definitivt på vei opp som artist. Dette blir gøy!

 

Hjemmeside: www.vidarvilla.no
Facebook: www.facebook.com/VidarVilla
Instagram: www.instagram.com/vidarvilla
Twitter: twitter.com/Vidar_Villa
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCQccfzSZSb6IF-A0u42gp5w

← TILBAKE TIL ARTISTER