JULIE BERGAN

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Hennes enestående evne til å få frem catchy hooks har gjort at 22-åringen har rukket å oppnå over 70 millioner streams på låtene sine.

Tidligere i år fulgte hun opp hitsinglene «All Hours» og «I Kinda Like It» med låta «Arigato» som gikk i rotasjon hos både P3 og mP3 så snart den ble utgitt før den klatret til topps på hitlistene. Før det overbeviste hun som rapper i P3s mye omtalte remiks av Karpe Diem-låten ”Attitudeproblem” sammen med blant annet Silvana Imam og Bendik.

Med suverene opptredener på TV-skjermen har hun sjarmert hele Norden på program som Senkveld, danske X Factor og sammen med Tinie Tempah på Idol. Tidligere i år ble hun også invitert med på turnéen til hitmaskinen Jess Glynne, en turné som tok henne på en rundtur i halve Europa til stormende jubel og fulle hus over hele linja. I tillegg var hun en av headlinerne under årets VG-lista Topp 20-turné hvor hun blant annet gjorde en storslått opptreden på Rådhusplassen for nærmere 60 000 tilskuere. Hun varmet også opp for verdensstjernen Justin Bieber da han gjestet Norge i september. Nå har hun lagt ut på en omfattende høstturné sammen med bandet sitt og spiller for flere utsolgte hus rundt om i Norge.

Med sin kraftfulle og særegne stemme, kombinert med enorme mengder sjarm og energi på scenen er det bare et spørsmål om tid før Julie Bergan tar steget nærmere den internasjonale stjernehimmelen.