RR300dpi169.jpg

Ravage Rose

Ravage Rose er kanskje et ukjent navn, men de opererer definitivt innenfor den svært kjente sjangeren rock. Hard rock. Med damevokal! Det liker vi!
Ravage Rose er et Trondheimsbasert femmannsband som har debutplate på gang. Den kommer på nyåret 2018, og skal hete «Lovers and Losers». Den første singelen, Mr.Heartache, er allerede ute og finnes med video på YouTube og som singel på alle strømmetjenester.

Ravage Rose etablerte seg som band i 2013, og har spilt mengder med gigs i Trøndelagsområdet, diverse gigs andre steder i og utenfor landet, og har reist på en miniturné som support for heavy metalbandet W.A.S.P i 2015. De har dog aldri spilt nord for polarsirkelen, så vi får faktisk gleden av å være vertskap for jomfruturen når de kommer til Lakselv og spiller på Midnattsrocken for første gang. Vokalisten, Tara Bloch, er forresten fra Hammerfest, så det er jo også litt sånn at vi må være patriotiske og supportive for våre med-Finnmarkinger.

Musikktypen er gjenkjennbar på alle måter, og de spiller i tillegg til sine egne låter en hel rekke covers av svært kjente klassiske rockelåter. Sjekk dem på YouTube! Dette kommer definitivt til å være pleasing for alle som har rockeøre, som liker klassisk heavy rock og metal og som synes det er kult med skikkelig klassisk rockeutseende og hylende gitarsoloer!

Hjemmeside: www.ravagerose.com
Facebook: www.facebook.com/RavageRose
Instagram: www.instagram.com/ravagerose
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=eq9VCMCMcik

← TILBAKE TIL ARTISTER