COUNTRY SISTERS

Country Sisters er kanskje et totalt ukjent band for de aller fleste, men vi garanterer at musikken de spiller er svært så kjent og kjær for de aller, aller fleste!
Dette tjekkiske bandet ble offisielt stiftet i 1989, men de hadde allerede spilt sammen i ganske mange år. De består av fem høyst entusiastiske og smilende damer, som alle spiller minst to instrumenter hver. Musikken de spiller er hovedsakelig covers av låter fra i countrysjangeren, men også westen, rock ‘n roll, evergreens, cajun, gospel og noe eget materiale. 

På det nyeste albumet «Amazing» fra 2014 finner vi låter som «Amazing Grace», «Man! I feel like a woman!» , «Let’s Twist Again», og «The Devil Went Down To Georgia», og fra tidligere plater har de blant annet «Achy Breaky Heart», «Every Little Thing», «See you later, alligator», «Good Golly, Miss Molly», «Barbara Ann», «Cotton Eye Joe», i tillegg til masse andre kjente låter som de spiller live. 

Dette er på alle måter morsomt og underholdende, og perfekt oppvarming for DDE som går på scenen rett etter, så vi håper virkelig at flest mulig kommer for å høre på disse festlige damene.

← TILBAKE TIL ARTISTER