DSCF8789B.jpg

Atle Pettersen

La oss herved presentere Atle Pettersen, folkens! Atle Pettersen er nå 28 år gammel, kommer fra Skien og er så mye, mye mer enn en programleder med good looks, og det er ikke så mange som vet at selv om solomusikken hans er i popsjangeren, har han en solid bakgrunn i progressiv rock og metall, og nå også innen R&B som er sjangeren hans kommende album befinner seg i. Spennende!  
Han har vært artist hele livet, helt fra han startet i kor som barn, lærte seg å spille flere instrumenter, skrev låter, var kirkeorganist som tenåring, og deltok i og ble kjent gjennom ulike show som Melodi Grand Prix Junior i 2003, UKM og Kjempesjansen på NRK i 2006 og X-Factor i 2010.
Han ble kjent i Telemark etter at han og hans progrockband Above Symmetry vant fylkesmønstringen i UKM, og dette bandet eksisterer den dag i dag under navnet The Scheen, opprettet i 2012. De ga ut sitt soloalbum «The Scheen» i 2013 og vant i 2014 verdens største band-konkurranse for usignerte band, Emergenza.
Atles store, nasjonale gjennombrudd som soloartist kom etter andreplassen i X Factor, og året etter, i 2011, kom soloalbumet «Based on a true story» som nådde 3.-plass på VG-lista. Den første singelen «Light on» nådde 8.-plass på VG-lista, og singelen «Shine» solgte til gull.
Årene mellom da og nå har Atle absolutt vært synlig som både artist, modell, musikalartist, deltaker i Stjernekamp, samt programleder for ulike programmer på NRK. Det som skjer nå er dog det virkelig spennende og interessante! Atle har nemlig vært i Los Angeles og hatt et kreativt gjennombrudd som låtskriver, og funnet både sin soulfulle silkefalsett og sitt talent for å skrive moderne, sofistikert R&B med sensuell vokal og herlige pophooks, med en umiskjennelig club beat. Dato for release av det kommende albumet er ikke offisiell, men smakebiten «Ready to love» er ute som singel og med offisiell video. Videoen er absolutt verdt å sjekke – Atle framstår som en urban gentleman; sofistikert, sexy, smooth og selvsikker. Låten er i seg selv soulful, sexy og catchy, og vi gleder oss til å høre mer av dette på Brennelvneset!

 

Ready to love video: https://www.youtube.com/watch?v=n9rFzYD6Lz8
Facebook: www.facebook.com/atleofficial
Instagram: www.instagram.com/atleofficial
Twitter: twitter.com/atlepettersen
 

← TILBAKE TIL ARTISTER