12417660_915078881880230_7053277132953542712_n.jpg

INNERTIER

 

Her er konserten for alle som liker lettbeint pop-rap og russemusikk som hyller fest, livet, sex og kjærlighet! Drøbak-duoen Innertier, bestående av Adrian Emile og Karl Fredrik, byr på nettopp dette med sine låter som «Nye jeans», «Ingen er sånn som du», «Nei kjære deg», eller låter de har gjort i samarbeid med andre som «Dum» sammen med Morgan Suele, «Ei som deg» sammen med Marcus & Martinus, «Si ja» sammen med Katastrofe og «Lærerinna» sammen med Staysman & Lazz.
Uansett om de har jobbet alene eller i samarbeid med andre artister er fellesnevner for musikken at den er enkel og lettfattelig, men catchy og humørfylt popmusikk som oppfordrer til godt humør, feststemning, allsang og lykke.
Gutta i Innertier er begge i siste halvdel av tjueårene, og duoen kommer fra samme låtskriver- og produksjonsselskap som alle de nevnte artister de har samarbeidet med, nemlig Indigo Productions, som også står bak blant annet Alan Walkers «Faded» og en hel del annen musikk i flere sjangere enn happypopen Innertier byr på. Men, selv om ord som «happypop» kan brukes om Innertiers musikk, og russemusikk ble deres springbrett, holder musikken likevel slik kvalitet at Warner Music signerte dem allerede i 2014. De har vært på P3s lister, spilt på VG-lista på Rådhusplassen og vært nominert til årets sommerlåt flere ganger. Nå nominerer vi dem til årets happy-love-sex-party-konsert på Midnattsrocken 2018 – vel møtt!

 

← TILBAKE TIL ARTISTER