2 UNLIMITED

Rekk opp handa den som IKKE har hatt «no no, no no, no-no» på hjernen på nittitallet!

Snart står eurodance-duoen bak denne intense nittitallshiten på scenen på Brennelvneset, og vi er helt hundre prosent sikre på at stemningen kommer til å gå til himmels!

Den belgisk/nederlandske duoen 2Unlimited er absolutt aller mest kjent for singelen «No Limits» fra 1993, låten som ble deres internasjonale gjennombrudd og toppet hitlistene i en rekke land, og havnet på ekstremt mange samlealbum med hits. Til og med albumet med samme tittel som singelen, havnet på førsteplass på albumlistene i flere land. 

2 Unlimited oppnådde en vanvittig popularitet, og i løpet av de neste årene etter «No Limits» kom de med flere album, turnerte heftig i både Europa og USA, opptrådde på utallige tv-programmer og hadde konstant minst én hit på listene eller i radiorotasjon, også i Norge. Fra «No Limits»-albumet hadde de også hits med «Tribal Dance», «Faces», «Maximum Overdrive» og «Let the beat control your body» i tillegg til tittellåten.  

I 1994 kom albumet «Real Things», og låten «The Real Thing» ble igjen en massiv, internasjonal hit. Andre kjente låter fra dette albumet er «No One», «Here I Go» og «Nothing Like The Rain». 

I 1995 som samleplata «Hits Unlimited» med tre nye låter inkludert, og i 1996 ble bandet offisielt oppløst etter en kort men heftig karriere. Fra 2009 begynte duoen å opptre sammen igjen, og i 2012 gikk de ut med nyheten om at de igjen ville opptre under navnet 2 Unlimited.

← TILBAKE TIL ARTISTER