OPUS

OPUS

OPUS og «Live is Life»

Midnattsrocken har som ambisjon å ivareta den over trettiårige arven på en god måte, samtidig som man skal fornye seg og booke band som ikke har spilt her før. 2015-årgangen hadde 11 «nye» band på scenen. 2016 plakaten vil følge denne trenden.

Et av fredagens store trekkplastre vil være 80-talls heltene OPUS.
Etter nyttårskonserten i Wien eller Joseph Haydn er det kanskje Østeriske Opus som har brakt landet sterkest ut i den internasjonale musikksfære. For 31 år siden slo de gjennom med allsang-hitten «Live is Life», og i Norge lå den på Topp-20 i 14 uker i 1985 med 2. plass som beste plassering.
Etter tretten album er bandet er betraktet som den mest suksessrike østerrikske rockeeksporten, og de gjør fortsatt en rekke konserter og TV-programmer over hele Europa. Nylig i Barcelona, Paris, Moskva, Beirut og Köln. Og nu også Brennelvneset og Midnattsrocken.
I Norge har de planlagt å gjøre to festivaler i 2016, i Kragerø og Lakselv og vi gleder oss til å høre 80-talls heltene på Midnattsrocken.