SASH!

SASH!

SASH! LIVE ON THE DECKS

Dette er en kjempefin booking for å trigge og glede feststemte festivaldeltakere. Å få den tyske suksessprodusenten og DJ SASH! til Midnattsrocken, skal virkelig skape liv på Brennelvnesset 2016. Som de sier på egen hjemmeside: «Where SASH! Does perform is Party, Real Party!!!» Vi er enige, og forventer at sommerens konsert vil matche selvveste Scooter `15-opplevelsen på Brennelvneset. Med 22 millioner solgte album, og sin endeløse rekke med hardcore-hits vil dette være «headlineren» på torsdag

SASH!, eller Sascha Lappessen var en talentfull fotballspiller, og allerede som 12 åring dundret han inn 65 seriemål for laget sitt i den tyske byen Net¬tetal like ved Mönchengladbach. På Brennelvneset vil han derimot la bassen fra de gigantiske høyttalerne på storscenen dundre ut Porsangerfjorden.

Tyskeren har jobbet med navn som blant annet Jean Michelle Jarre, Kylie Minouge, Dr. Alban, Sarah Brightman og Boy George. Kanskje er det hans internasjonale tilsnitt som er årsaken til at låtene er utgitt på ulike språk, og fra forskjellige etniske grupper. Eksempler på dette finner man i «Stay», «Mysterious Times» og «Just Around The Hill» som ble sunget på engelsk, «Encore une Fois» på fransk, «Adelante» and «Ecuador» på spansk, «La Primavera» på italiensk, «The Trip» på finsk, «Together Again» på dansk og «Ganbareh!» på japansk.

Sind Sie bereit für Midnattsrocken 2016? SASH! Er i alle fall klar for neste sommers Midnattsrock! PS: Til dere som vil stå fremst foran Scenen, husk øreplugger.

https://www.youtube.com/watch?v=oEsMhxDVVOk

https://www.youtube.com/watch?v=44t3xc_XDes

www.SASHworld.com