Madcon

Madcon

 

Hva er vel mer sommer enn midnattssol, masse gode venner, strandliv, tropenatt, noe varmt på grillen og kaldt øl på kjøla. Alt dette til lyden av musikk som gjør deg glad? Eller sagt på en annen måte; summen av opplevelsene man får på Midnattsrocken. Ikke bekymre deg, festivalpublikummet skal få oppleve det i 2016 også. For årets absolutte og definitive sommerlåt var «Dont Worry» med Madcon. De kommer til «Rocken 2016».

Superduoen har kun stått på plakaten vår en gang tidligere. Siden da har Madcon utviklet seg til å bli en hitmaskin av dimensjoner. I tillegg til å levere forrykende liveshow har de opparbeidet seg en enorm rad med hits som vil få Brennelvneset til å gynge. Med låter som «Beggin», «Glow», «Freaky Like Me», «One life» og «Dont Worry» samt hundrevis av konserter er med på å gjøre Madcon til en av Europas største duoer.

Lydbildet er blitt internasjonalt. Soft, elegant, heftig, funky og sexy. Dette er Europas svar på Pharrel Williams og «Happy». At også han har spilt på Rocken kan nevnes i en bisetning. God sommer!